Podjetjem prijazen in zaupanja vreden računovodski servis

Ste na začetku vaše poslovne poti in potrebujete kvalitetni računovodski servis?

Podjetjem prijazen in zaupanja vreden računovodski servisPodjetjem prijazen in zaupanja vreden računovodski servis.... (foto: pixabay.com) 

 

Računovodski servis Mak je pravi naslov za vaše podjetje. Že vse od leta 1993 vam izkušena in prijazna ekipa našega podjetja nudi kompletne storitve na področju računovodstva in knjigovodstva kot tudi poslovnega svetovanja.je pravi naslov za vaše podjetje. 

Bodoči podjetniki so takoj na začetku poslovne poti postavljeni "pred oviro" katero obliko podjetja izbrati glede na njihovo poslovno idejo. Pri nas boste deležni strokovnega svetovanja pred ustanovitvijo podjetja. Zatem vam bomo pripravili vso potrebno dokumentacijo katera je potrebna za registracijo vam ustreznega poslovnega subjekta. Z vami bomo tako od začetka do konca registracije. Se pravi dokler vaše podjetje ne bo dobilo davčne številke in dokler ne bo vpisano v sodni in poslovni register.

 

RAČUNOVODSKE STORITVE

Vsi, ki se "gibljete v poslovnih vodah" dobro veste, da je izbira pravega računovodskega servisa ključnega pomena za ustvarjanje željenega dobička. 

Želimo, da so vse naše obstoječe kot tudi bodoče stranke deležne osebnega pristopa in profesionalnih storitev v skladu z vso predpisano zakonodajo. Veliko pa nam tudi pomeni, da svoje strokovno znanje redno nadgrajujemo, saj vam le na takšen način lahko ažurno posredujemo vse novosti, ki nastanejo na področju delovne, davčne in finančne zakonodaje. 

Mnogokrat se zgodi, da nas sprašujete katere vrste poslovnih subjektov "vzamemo pod svoje okrilje". Vse naše storitve so primerne tako za mala, srednja in velika podjetja, samostojne podjetnike, društva, javne zavode in sindikate, odvetnike, zdravnike, notarje kot tudi kulturne delavce.

Na enem mestu vam nudimo celovite računovodske storitve med katere sodijo: vodenje glavne knjige, vodenje evidence kupcev in dobaviteljev ( izpisi odprtih postavk, spremljanje obveznosti in terjatev), obračun plač, potnih stroškov in regresa, prijava zavezanca v register DDV-ja, obračun davka od dohodkov pravnih oseb, obračun obresti, pošiljanje obrazcev na Ajpes in Furs, prijava in odjava zaposlenih, sprotno opozaranje na računovodske nepravilnosti in še mnogo drugih storitev.

Podjetjem prijazen in zaupanja vreden računovodski servis 1

Na enem mestu vam nudimo celovite računovodske storitve....(foto: pixabay.com)

 

KNJIŽENJE PREJETIH LISTIN

Živimo v obdobju, ko se večino storitev opravi brezpapirno. Tako boste tudi pri nas deležni brezpapirnega računovodstva. V ta namen uporabljamo izredno priljubljeni računovodski in poslovni program MiniMAX. S tem programom boste 24 ur na dan povezani z našim računovodskim servisom. Na ta način bomo 100 procentno usklajeni. Prihranili pa si boste tudi dostavo dokumentacije v papirnati obliki. Vseeno pa nam lahko vso potrebno dukumentacijo dostavite tudi v papirnati obliki in naše računovodkinje bodo prav tako ustrezno in pravilno poknjižile vso dokumentacijo.

Podjetjem prijazen in zaupanja vreden računovodski servis 2

Naj finance vašega podjetja rastejo z našo pomočjo....(foto: pixabay.com)

 

Se vam je med prebiranjem naše predstavitve porodilo še kakšno dodatno vprašanje. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili. Naj finance vašega podjetja rastejo z našo pomočjo.

 

Pisarna Novo mesto
MAK d.o.o. računovodske storitve
Kočevarjeva 002
8000 Novo mesto

Tel: 07 33 75 260
Fax: 07 33 75 262
Mobi: 051 648 167
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran: www.mak-racunovodstvo.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do četrtka od 7. do 15. ure
Petek od 7. do 13. ure

 

PE Ljubljana
MAK d.o.o. računovodske storitve
Povšetova ulica 012
1000 Ljubljana

Mobi: 051 648 167
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas:
Od ponedeljka do četrtka od 7. do 15. ure
Petek od 7. do 13. ure

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

Vremenska napoved

 
enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.