Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem tržišču

Iščeš primerne copate za tvoj dom ali si morda v "dilemi" kaj kupiti svojim najbližjim za darilo ob različnih priložnostih?

 Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem trziscu

Copati so primerno darilo ob različnih priložnostih..... (foto: osebni arhiv)

 

Copati so vrsta obutve katero se najde v vsakem domu skozi celotno leto, primerni pa so tudi kot praktično darilo. Prav zato vam v podjetju Ferma - Jr d.o.o. že vse od leta 1993 nudimo grosistično prodajo copat.

V ponudbi imamo moške, ženske kot tudi otroške copate različnih blagovnih znamk med katere sodijo: Defonseca, Liabel, Disney, kar pomeni vse princeske, Spidermane, cars, soy luna, in še mnoge druge like iz risank za otroke. Ponašamo pa se tudi z lastno blagovno znamko Junior.

 

Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem trziscu 1

Otroški copati z motivom Spidermana....(foto: osebni arhiv)

 

S časom smo našo ponudbo razširili in tako danes poleg copat nudimo tudi natikače za morje in prosti čas, športno obutev, škornje za dež in drugo.

S prijaznostjo, odgovornim, profesionalnim in korektnim odnosom do naših poslovnih partnerjev, pridnostjo, originalnostjo ter svobodnim izražanjem naše ustvarjalnosti, smo skozi več kot dve desetletji dolgi tradiciji poslovanja pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih strank. Vsakodnevno pa se odpirajo nove trgovine in v prihodnosti si želimo, da bi bil v njih tudi prostor za naše izdelke.S prijaznostjo, odgovornim, profesionalnim in korektnim odnosom do naših poslovnih partnerjev, pridnostjo, originalnostjo ter svobodnim izražanjem naše ustvarjalnosti, smo skozi več kot dve desetletji dolgi tradiciji poslovanja pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih strank. Vsakodnevno pa se odpirajo nove trgovine in v prihodnosti si želimo, da bi bil v njih tudi prostor za naše izdelke.

Mnogokrat se kupci obrnejo na nas z vprašanjem kje se da kupiti vse naše izdelke. Izdelki so v prodaji v vseh večjih blagovnih centrih kot so Mercator, Spar.... in v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.kot so Mercator, Spar.... in v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.

V prihodnost želimo nadaljevati na tej poti, mogoče osvežiti blagovne znamke saj se z leti spreminjajo trendi, moda in s tem tudi aktualnost posameznih blagovnih znamk in modelov.

 

Prodaja copat in ostale obutve za prosti čas na slovenskem trziscu 2

Naše izdelke najdete v vseh večjih blagovnih centrih.....(foto: osebni arhiv)

 

Vsi kupci lepo vabljeni v eno izmed trgovin kjer najdete naše izdelke, ter se sami prepričajte o kakovosti in kvaliteti.

 

FERMA - JR d.o.o.
Miren 1
5291 Miren

Kontakti:
Tel: 05/ 398 - 45 - 00
Fax: 05/ 398 - 45 - 06
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 16:00 ure.

 

Sledite nam

facebook  twittergooglrplus

 

Vremenska napoved

 
enovice Prijavite se v E-novice
100% zasebnost!
  SLEDITE NAM 
facebook twitter google      
sll

logotip   Dnevne Novice
   smo slovenski spletni medij.
   Slovenskim uporabnikom
   ponujamo malce drugačen
   zbir novic, kot ostali mediji.
   Ponavljanje enakih "mainstream"
   zgodb, ki jih objavljajo slovenski
   novičarski mediji, televizijska
   poročila, nas ne zanima. Prav
   tako se ne ukvarjamo s slovensko
   strankarsko politiko!

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Če ne spremenite nastavitve brskalnika,
se strinjate z njo in s pravilnikom o
zasebnosti na tej povezavi
.